Strafferettsbloggen

Forsvarer - Bistandsadvokat

Ring oss nå
+47 751 75 800

Det skjer ikke noe hver dag

Det skjer ikke noe hver dag

For den som er utsatt for straffeforfølging er ofte saken mot seg det viktigste som foregår i livet akkurat nå. Det er likevel ikke slik at det skjer noe i saken hver dag. Politiet, advokaten og andre som har med saken å gjøre gjennom sin jobb har mange andre saker samtidig og det må påregnes at saken til tider ligger uten å bli behandlet, at man venter på prøvesvar eller at man har avtalt vitneforklaringer frem i tid. Det er sjeldent nyttig å høre daglig om det har skjedd noe i saken eller om det er noe nytt å fortelle.

Stol på at din advokat sier ifra når det er noe nytt å fortelle i saken, men selvfølgelig si ifra dersom det har kommet frem ny informasjon slik at eventuelt en tilleggsforklaring hos politiet kan tilrettelegges for.